Dermavision

Te veel beharing? Ga naar Dermavision

Als je eindelijk van die irritante zwarte haartjes op je huid af wilt, dan is Dermavision echt de oplossing. Zelf heb ik namelijk al jaren last van zwarte haartjes op mijn huid, met name rondom mijn nek. Volgens mijn dokter komt dit door hormoonschommelingen die veroorzaakt zouden zijn door mijn anticonceptie. Door de ontharingsmethode van deze huidspecialisten zag ik meteen al verschil. De haartjes zie je bijna niet meer en als kers op de taart was de behandeling ook volledig pijnloos. 

Dermavision

Onzekerheid

Als je last hebt van ongewenste haargroei is dat geen fijn gevoel. Met name de zomerperiode vond ik altijd een kwelling. Als je volop in de zon staat, zie je alle haartjes namelijk nog beter. Ik was constant bang dat iemand mijn zwarte haren zag en me vies vond. Zeker voor een vrouw is goed verzorgd eruit zien echt een belangrijk gegeven. Ik vind het belangrijk om mezelf mooi te voelen en door mijn overtollige haargroei was ik dat gevoel kwijt. Ik ben super blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om naar een huidtherapeut van Dermavision te stappen. 

Soorten overbeharing

Natuurlijk zijn er veel soorten overbeharing en heeft iedereen een andere behandeling nodig. Door middel van een intakegesprek wordt vastgesteld welke behandeling jij nodig hebt en wat bij jouw huid past. Wees dus niet bang om vragen te stellen aan de huidtherapeuten. Zij weten wat ze doen en kunnen jou helpen. Dus als jij geen coltrui meer wilt aandoen in de zomer puur om je haartjes te verbergen, kan ik je zeker Dermavision aanraden. Zeker weten dat jouw huid dan ook gaat stralen!