Afvallen

Tarieven Personal Trainer vallen heel erg mee

Tarieven van een Personal Trainer? Je zou denken dat die altijd heel hoog liggen maar dat valt bij Target Personal Training heel erg mee! Op de website lichten ze de tarieven voor een personal trainer toe. Jij bepaalt of je betaalt! Als je niet investeert in je gezondheid dan verlies je altijd de wedstrijd. Jij bepaalt of je het waard vindt.

Tarieven Personal Trainer

Bekijk de tarieven voor Personal Trainer

Bij Target Personal Training weten ze dat met de kennis die zij hebben en jouw motivatie je je doel kan bereiken. Hard werken loont in de toekomst en luiheid doet dat nu. Er zijn verschillende trainingen en dus ook tarieven:

  • Personal Training 1.0: dit is 1-op-1 begeleiding. Dit kun je 30, 45 of 60 minuten doen.
  • Duo Personal Training: Samen met een vriend of vriendin werken aan een betere versie van jezelf. Dit kan 45 & 60 minuten.
  • Personal Training 2.0: In een groepsverband werken aan de beste versie. In het groepje kunnen maximaal 10 deelnemers. Maar dit betekend niet dat aandacht en kwaliteit uit het oog verloren wordt. Dit kan 1 keer of 2 keer per week maar ook onbeperkt.
  • Losse sessie PT 2.0: Kiezen wanneer je wilt gaan en nergens aan vast zitten.
  • Persoonlijk trainingsschema: Schema gebaseerd op jouw doelen en wensen.
Sport

Actievoorwaarden

Target Professional Training is overtuigd dat ze iets kunnen bieden wat uniek is en ook echt resultaten oplevert. Dus geven ze iedereen de kans om de proef op de som te nemen. Train met ze mee en aan het einde mag je ze beoordelen. Ben je tevreden, dan ga je het proces voortzetten en zo niet dan hoef je niet te betalen en eindigt de samenwerking meteen. Het proeftraject voor Personal Training 2.0 loopt 1 maand door en die voor Personal Training 1.0 en Duo Personal Training 1 week.