Spyderco messen

Spyderco’s speciale kenmerk is een gesymboliseerde spin. Het bedrijf uit het zuiden van de VS was een pionier op het gebied van zakmessen. Een typisch kenmerk is de ronde uitsparing in het blad, die de duim vasthoudt wanneer het blad snel wordt geopend. Spyderco was begin jaren tachtig ook de eerste fabrikant die zijn zakmessen van de riemclip voorzag. Andere innovaties hebben betrekking op speciale vertandingen en verschillende staallegeringen. Spyderco produceert hoogwaardige zakmessen en jachtmessen.

Accenten in de productie van messen

Spyderco heeft in de afgelopen 35 jaar zeker een nieuwe standaard gezet in de productie van zakmessen. Messen die je met één hand kunt bedienen behoren nu tot de meest verhandelde zakmessen. Spyderco-oprichter Sal Glesser heeft op dit gebied een belangrijke stap voorwaarts gezet. Zo ontwierp hij bijvoorbeeld het ronde oog in het lemmet, dat als openingshulp voor het vouwmes dient. Het vouwmes kan niet alleen snel worden geopend, maar ook – dankzij het mechanisme – met één hand.

Compleet assortiment van Spyderco bij messenwinkel Knifestore

Knifestores verkoopt een ruim aanbod aan Spyderco messen. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende soorten zakmessen. Bijvoorbeeld de Endura lijn van Spyderco. Het een messenreeks die bijzonder populair is bij Knifestore klanten. De lichtgewicht messen zijn eenvoudig te bedienen. Het stalen blad van VG-10 is uitgerust met een 14 mm openingshulpstuk. Het open mes wordt vergrendeld met behulp van de achtervergrendeling. Bovendien vormen de modellen met titanium handgrepen een esthetisch kenmerk.

Spyderco messen kopen bij de beste messenwinkel

De functioneel moderne messen van Spyderco zijn dankzij hun eigen design gemakkelijk te herkennen in het omvangrijke marktsegment. Spyderco messen hebben hoge kwaliteitsnormen en een overtuigende prijs-prestatieverhouding. Het bedrijf biedt aantrekkelijke zakmessen voor zowel verzamelaars als professionals. Alhoewel de messenfabrikant in de eerste plaats het high-end segment bedient, kun je nog steeds een goedkoop zakmes kopen bij een messenwinkel. Onze voorkeur gaat uit naar Knifestore.nl. Een speciaalzaak op het gebied van messen.

Spyderco messen: een uitstekende keuze

Spyderco messen zijn gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Voorbeelden zijn VG10, S30V en zelfs alle roestvast staal H1. De handgrepen zijn gemaakt van materialen zoals roestvrij staal, titanium, G10, koolstof of Zytel. Alle materialen worden zeer netjes verwerkt. Elk mes wordt messcherp geleverd. Niet voor niets worden Spyderco messen zo vaak gebruikt in de professionele sector. Ben je op zoek naar een Spyderco mes? Dan raden wij Knifestore.nl aan.