Snurkpagina.nl heeft de oplossing voor mij

De Snurkpagina.nl, is waar ik vandaag over wil hebben. Ik heb zelf last van een slaapstoornis, apneu.  En ik ben mij er een ruime tijd niet van bewust geweest dat dit gewoon kan worden aangepakt door te gaan slapen met een MRA, dit houd in dat je in de nacht een bitje draagt en hierdoor je onderkaak wat naar voren wordt geduwd en dus je luchtpijp weer wordt geopend. En dus het snurken wordt verholpen. En zo simpel kan het eigenlijk zijn om van deze ergernis af te komen.

Ik voel mij een stuk gelukkiger

Snurkpagina.nl is dus de site waar je moet zijn om te kunnen ontdekken wat er allemaal mogelijk is om om te kunnen gaan met apneu. Want het is niet alleen hinderlijk voor de mensen die in hetzelfde huis slapen als jij maar ook is het een aanslag op je gezondheid. Door de adem-stops kun je een zuurstof in je hersenen en je bloed krijgen. Ik had de ervaring dat ik vaak moe was en concentratieproblemen had. Dit is natuurlijk erg vervelend en ook als je een lange dag moet werken. Daarom mocht dit blog niet ontbreken op mijn site. En kan ik er nu naar uitkijken om lekker te slapen en uitgerust wakker worden.