Schoolfotografie Zwijndrecht maakt de beste foto’s!

Bent u een school en zoekt u een professionele fotograaf in en rond om Zwijndrecht voor school foto’s? Dan bent bij Studio Calimero voor Schoolfotografie Zwijndrecht aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor de mooiste schoolfoto’s en de ruimste keuze. Ook kunt u hier zelf kiezen hoe de foto’s gemaakt worden en kunt u de foto’s zelf online terug kijken om te beslissen of u het echt zal gaan doen. Het ouderwetse tijdperk van envelopjes met geld meenemen naar school is afgelopen! Het bedrijf werkt ook met de wet Bescherming Persoonsgegevens dus over uw foto’s en wachtwoorden hoeft u zich ook geen zorgen te maken.

Brede keuze

Doordat Schoolfotografie Zwijndrecht veel meer doet dan alleen fotograferen, zal het bedrijf u ook altijd een leuke oplossing kunnen bieden voor als u de foto bijvoorbeeld iets saai vind. Daarom kunt u nu ook verschillende achtergronden kiezen! Daar komt bij dat het natuurlijk professionals zijn die de foto’s maken en er zo voor zorgen dat er altijd mooie en leuke foto’s geschoten worden. Ook op verschillende manieren en op verschillende materialen afdrukken is mogelijk, het geven van een foto aan opa en oma is dus ook geen probleem meer! Het bedrijf fotografeert niet alleen op basisscholen, de foto’s worden ook genomen op het voortgezet onderwijs en op kinderdag verblijven is het ook mogelijk om foto’s te maken.

Tevreden klant

Persoonlijk ben ik een fan van het werk wat het bedrijf af levert en zal ik ook altijd de foto’s door hun laten maken in de toekomst!