Sandalen la strada zijn top sandalen!

 

 

 

Beste lezers, leuk om te zien dat de aanhang op mijn blog met de dag groeit. Vandaag heb ik dan ook weer een zeer leuk onderwerp voor jullie. Het onderwerp van vandaag is Sandalen la strada. Mijn hobby is dit blog, en de mode. Gelukkig kun je lifestyle en mode met elkaar combineren. Dit gaan jullie waarschijnlijk vaker zien op mijn lifestyle blog. Het is zomer en ik was al een tijdje opzoek naar leuke sandalen, die passte bij mijn lifestyle(kledingstijl). Zodoende ben ik op het internet gaan Google, met de intentie het vinden van mooie sandalen. Binnen een enkele minuut kwam ik terecht op de site sandaaltjes.com. Op deze website stonden vele mooie sandalen te koop, en natuurlijk was ik gelijk geïnteresseerd in deze website. Na een tijdje deze site te hebben bekeken, kwam ik terecht bij Sandalen la strada. Het assortiment van dit merk vond ik zo mooi, dat ik drie paar sandalen heb besteld.

Drie echte top aankopen!

De drie bestelde sandalen zitten als gegoten. De sandalen zijn ook erg mooi en modieus. De kwaliteit is echt buiten categorie de sandalen zijn top! Tot nu heb ik deze zomer vrijwel elke dag een paar sandalen aangehad. Drie paar sandalen kan ik natuurlijk combineren, met vrijwel al mijn zomerkleding. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankopen. Opzoek naar sandalen? Neem een kijkje op sandaaltjes.com.