Partyservice Breda

Partyservice Breda

Partyservice Breda heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft een top feest is geworden. De hele dag hebben wij de hulp van dit bedrijf gekregen. Zowel onze feestlocatie, maar ook de aankleding hiervan is allemaal door dit bedrijf verzorgt. Voorheen hadden wij wel eens van de naam
Partyservice John van Pas gehoord, maar hier zelf nooit gebruik van gemaakt. Tot het moment dat wij hadden besloten om te gaan trouwen. Dan komt er zoveel bij kijken, daar moet je echt een tijd van tevoren aan beginnen. Als eerste begin je met een datum te prikken en ook de tijd mag je niet vergeten.

Partyservice Breda

Door Partyservice Breda veel uit handen genomen

Het regelen van een geslaagde bruiloft, nam veel tijd in beslag. Er waren ook zoveel zaken waar wij aan moesten denken. De tijd begon te dringen en dat maakte ons best wel nerveus. Gelukkig dat wij veel uit handen konden geven aan Partyservice John van Pas. Zonder de hulp van dit bedrijf was ons het niet gelukt, om voor de trouwdatum alles geregeld te hebben. Het enige wat wij hoefden te doen was door te geven wat wij wel of niet op onze bruiloft wilden hebben en daarna hoefden wij ons geen zorgen meer te maken. Zowel de locatie werd erg mooie versierd, muziek werd geregeld en zelfs de catering en de drank werd geregeld. Al met al een topbedrijf met een geweldige service.