Opleiding accountmanager is te volgen bij Fabius opleidingen

Bij Fabius opleidingen kun je opleidingen volgen voor een deeltijd, bijvoorbeeld opleiding accountmanager. Hier kun je namelijk opleidingen volgen voor 1 avond of ochtend in de week en dat op ruim 50 locaties in Nederland. Er zijn nog meer voordelen aan Fabius opleidingen:
– klassikaal les en daardoor ook persoonlijke benadering
– kleine klassen en daarom heb je veel aandacht van de docenten
– betere positie op de arbeidsmarkt door de kennis die je verbeterd
– kwalitatief goede opleidingen voor een niet al te hoge prijs

Over de opleiding accountmanager

Als accountmanager denk je mee met je klanten en kijkt waarmee je hen het beste van dienst kan zijn. Er is dan ook veel behoefte aan goede accountmanagers. Commercieel handelen en klanttevredenheid zijn belangrijke dingen voor een accountmanager en dat leer je bij de opleiding accountmanager. Verder wordt er aandacht besteed aan relatiebeheer. Je krijgt klassikaal les en 45 lessen van 3 uur.

 

Mijn eigen ervaring met de opleiding accountmanager

Ik heb een goede ervaring met de opleiding accountmanager. Dit komt omdat ik de opleiding heb gevolgd bij Fabius. Fabius heeft veel voordelen en dat is ook zeker te merken. Ik heb zo intens veel geleerd en daar ben ik ook echt super blij mee. Ik kan nu bepaalde dingen toepassen in de praktijk en dat is erg fijn. Later heb ik dus ook een kans om accountmanager te worden. Ik adviseer andere mensen om een opleiding ook te volgen bij Fabius.