Op zoek naar een reddingsvest voor een kind

Ben je op zoek naar een reddingsvest kind? Neem dan eens een kijkje op de site van 4ActiveKids.nl en zie dat je hier een goede betrouwbare kwaliteit vind voor een aantrekkelijke prijs van bekende merken. Mijn vriend heeft een boot gekocht en natuurlijk wil iedereen dolgraag met ons mee uitvaren. Echter is het nu eenmaal verplicht voor kinderen om een vest te dragen voor de veiligheid. En dus ben ik eens op zoek gegaan voor mijn neefje die nog niets af wist van onze boot, naar een vest die hij kan dragen als hij tijdens het logeren met ons mee mag.

Een erg leuke reactie kreeg ik

Een goed reddingsvest voor een kind en een leuke zwembroek heb ik op de site in de shopping- bag gedaan. Toen de bestelling binnen was ben ik op de koffie gegaan bij mijn broer en heb mijn neefje het cadeau gegeven. Van de zwembroek begreep hij het wel maar van het vest niets.  Ik begon te lachen en liet hem de foto van onze boot zien en toen begon hij zelfs in de lucht te springen en kan nu al niet wachten om met ons mee op pad te gaan. Ik vond dat dit bericht echt op mijn site moest komen omdat deze site voor alle outdoor kleding voor kinderen echt voor iedereen die kinderen heeft is aan te raden. tenminste, als je op zoek bent naar een goede kwaliteit voor een lage prijs.

shopping_bag