Op zoek naar een op maat gemaakte luxe loungeset?

De lente lijkt op dit moment nog ver weg, want met zulk weer als vandaag over ons landje heen raast, zou je niet zeggen dat we over twee daagjes alweer een nieuw seizoen tegemoet gaan. Toch hebben we in maart al enkele heerlijke dagen mogen ervaren. Ik ben dan ook enorm blij van al die dagen optimaal te hebben kunnen genieten in mijn tuin, hetgeen niet had gekund zonder de luxe loungeset die ik mijzelf onlangs cadeau heb gedaan.

lb7

Ons leven heeft zich steeds meer naar buiten verplaatst

Ons leven binnen heeft zich steeds meer verplaatst naar buiten – en daar is ook aandacht voor gekomen, want tuinsets zijn door de jaren heen steeds luxer geworden, er is steeds meer ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk op te vatten, ontstaan voor ontspanning. Daarom besloot ik dat het tijd werd voor een belangrijk bericht op het gebied van deze ontspanning in eigen tuin, want doe je het goed dan hoef je ervoor je eigen achtertuin natuurlijk niet te verlaten. Begeleidend aan dit bericht heb ik enkele foto’s toegevoegd die het geheel illustreren, die goed laten zien wat de mogelijkheden voor luxe loungeset bij een merk als Dutch Riviera zijn.

lb22

Dutch Riviera is producent van haar eigen meubels en dus kun je alles op maat laten maken. Past het niet in je tuin, wil je een kleinere of juist ruimere set, of verlang je iets afwijkends van de modellen die je op bijvoorbeeld de website ziet, dan luistert Dutch Riviera naar je wensen en verbeeldt deze in je eigen, op maat gemaakte luxe loungesets. Ook kun je bij hen je eigen print af laten drukken op het doek van de tuinmeubels, hetgeen natuurlijk ook talloze mogelijkheden biedt. Kijk eens rond op de website naar de mogelijkheden die er voor jou zijn!

lb13