My Palm Shop

My Palm Shop is mijn lievelings webshop

My Palm ShopWij zijn net verhuisd en voor onze nieuwe tuin heb ik al mijn groen besteld via My Palm Shop. Zelf wonen wij in de buurt van hun echte winkel, maar we hebben helaas geen grote auto. Voor in de tuin wilde ik graag wat eetbare dingen, zoals bijvoorbeeld een citroenboom of met ander fruit wat eraan groeit.

My Palm ShopEerst kijken, dan kopen

Voordat wij online hebben besteld bij My Palm Shop zijn we eerst naar Erica toe gereden om alles te bekijken. Daar werden we zo goed geholpen, dat we er vertrouwen in hadden om een bestelling te plaatsen. Ik heb zelfs nog een heleboel geleerd, zo wist ik bijvoorbeeld helemaal niet dat je hazelnoten kunt eten en ook erg gemakkelijk zelf kunt laten groeien. Ze hebben me er een paar laten proeven en dat was erg lekker, inmiddels hebben wij onze eigen boom in de achtertuin staan. Ik kijk er naar uit om onze eigen te gaan proeven, ik hoop dat ze lekker zijn.

Niet in de buurt?

Woon je nou niet in de buurt, kun je alsnog met een gerust hart een order plaatsen. Dat kun je van mij aannemen, hun service is zo goed. Als je vragen hebt kun je ze ook gemakkelijk bellen of mailen, al deze informatie kun je op de website terugvinden. Ook verkopen ze spullen voor het onderhoud, dus je kunt gemakkelijk alle benodigdheden op 1 plek kopen. De levering is door heel Europa, dus ook voor alle Belgen onder ons is dit een perfecte site.