Mooie hairextensions in Amersfoort laten zetten

Mijn wens is uitgekomen en ook ik heb lange haren doordat ik hairextensions Amersfoort heb laten zetten. vroeger als klein kind wilde ik graag mooie staart te hebben, maar wat ik ook probeerde, meer dan een plukje bij elkaar te binden lukte mij niet. Daarom ben ik zo blij dat ik nu wel een staart kan hebben. Niet dat ik het zo wil dragen, want wat is nu mooier om mijn bos in de wind te kunnen laten wapperen. Nadat ik een afspraak had gemaakt bij HairBeauty By Nana heb ik zeker 30 centimeter erbij gekregen en daar ben ik bijzonder trots op.  

Zeer tevreden met mijn nieuwe look

Voor mij was het een hele belevenis om eindelijk met los wapperende haren op de fiets te zitten. Normaal fiets ik wel, maar had nooit deze ervaring mee kunnen maken. Vanaf dat ik de hairextensions Amersfoort had laten zetten, voelde ik mij een heel ander mens. Eindelijk kan ik een keer een ander model verzinnen en niet steeds alleen maar kort. Op een speciale manier wordt er een speciale vlecht gemaakt om op te weaven. Er komen geen chemicaliën aan te pas bij het zetten en ook niet bij het uithalen van deze vlecht.