Leuke pennen bedrukken voor de sponsoring

49439_3018-004_foto-1-kunststof-balpen-met-een-gekleurde-rubberen-grip-low-resolutionWe proberen regelmatig voor verschillende goede doelen geld bij elkaar te krijgen om bijvoorbeeld betere genezing te kunnen geven aan zieke mensen, maar ook bedreigde dieren of weeskinderen proberen we te helpen. Zo waren we aan het brainstormen met een vast clubje mensen waarmee we dit soort acties mee opzetten over een nieuwe campagne voor gezinnen met een laag inkomen en soms dus geen leuk dagje weg kunnen met de kinderen.

25564_8753315_overz (1)Pennen laten bedrukken bij Max pennen

We hadden het idee om een inzameling te gaan doen bij kantoorpanden. Hier zitten veelal mensen die fulltime werken en een goed betaalde baan hebben. Dit is onze doelgroep en mensen waarbij we proberen de aandacht te krijgen om de medemens te helpen aan ook een leuk dagje uit. We hebben meerdere kantoorpanden in de omgeving van de grote steden benaderd met de vraag of er mogelijkheden waren om ons onder de aandacht te brengen in deze panden. Zo bedachten we dat mensen die op een kantoor werken altijd wel verschillende pennen heeft op zijn bureau, als we ervoor konden zorgen dat er ook een pen van ons bij zou zitten zouden we regelmatig in de picture komen bij onze doelgroep. Zo hebben we dan ook pennen laten bedrukken bij Max pennen welke dit overigens heeft gedaan met een leuke korting.

35388_1IgrKom in actie!

We vonden het belangrijk dat alle mensen in de kantoorpanden niet zomaar de pen zouden krijgen opgestuurd per post, maar we wilde de pennen persoonlijk gaan brengen met ons verhaal en hiermee meer de aandacht wekken. Dit hebben we inmiddels gedaan bij 12 verschillende kantoorpanden met geweldige reacties en donaties. We hebben inmiddels al 22 gezinnen kunnen helpen aan een leuk dagje pretpark.