Led lamp bij Lamp Direct

nl_logo

De laatste tientallen jaren zijn er vele grote verbeteringen doorgevoerd op de werkplek, en dan bedoel ik specifiek op kantoor. Er is bijvoorbeeld uitgegaan naar bureaustoelen die rugklachten verminderen. Of, de ventilatie van kantoorruimtes is een belangrijk punt op de agenda van veel bedrijven. Of, wat dacht je van de afstand tussen jou en het beeldscherm?

Maar, men is altijd op zoek naar verbeterpunten en daarvan is de verlichting van de werkplek een belangrijk punt. Werknemers die veel tijd doorbrengen achter een beeldscherm dienen natuurlijk van goede verlichting voorzien te zijn. Daarom heb ik een voorkeur voor een led lamp bij Lamp Direct.

Philips_MASTER_LEDspot_MV_6-50W

Bekijk eens deze twee LED lampen op de website van Lamp Direct, een webwinkel in lampen die merken als Philips, Osram en Sylvania verkoopt. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld van de merken GE, Linden en SLV? Deze merken mogen natuurlijk niet ontbreken bij jouw zoektocht naar de juiste lamp of in dit geval LED lamp.

Philips_MASTER_LEDspot_LV_10-50W_1

Led lampen voor een lage prijs

Wist je trouwens dat Lamp Direct led lampen tegen een lage prijs aanbiedt? Ze hebben dan ook de laagste prijs garantie voor hun lampen. En bij hun geldt: hoe meer je bestelt, hoe minder je relatief gezien betaalt. Ook bieden ze een 24-uurs levering. En, alles boven de 100 euro exclusief BTW aan order waarde wordt gratis bij jou bezorgd. Dit heeft er dan ook mede voor gezorgd dat ze reeds 158.000 orders hebben verwerkt. En, ze danken iedere klant dan ook voor hun vertrouwen in Lamp Direct.