Model

Laat je inspireren door de cursus fotografie

Ben jij goed op weg als fotograaf, maar zou je graag nog meer kennis op willen doen? Dan is een cursus fotografie door Toonen & Wientjens absoluut aan te raden. Deze fotografen beschikken tot heel wat kennis op het gebied van fotografie. Ze vinden het belangrijk dat ze hun kennis ook kunnen doorgeven aan de nieuwe generatie met fotografen. Zou jij graag willen leren van twee ervaren fotografen? Dan is de cursus fotografie echt ideaal voor jou. Fotografen Toonen en Wientjens staan klaar om jouw vaardigheden nog beter te maken. Het volgen van een cursus fotografie bij dit duo is absoluut een unieke ervaring. Hier leer je echt kennis te maken met de wereld van fotografie!

Cursus fotografie

Een cursus fotografie van zeer hoge kwaliteit

Tijdens de cursus fotografie leer je de basisvaardigheden nog verder ontwikkelen, maar doe je ook compleet nieuwe kennis op. Je leert tijdens de cursus bijvoorbeeld hoe je een model kunt begeleiden, maar daarnaast leer je ook hoe je het beste kunt spelen met de belichting. Dankzij deze cursussen kan jij je creativiteit straks perfect kwijt door middel van fotografie. Toonen & Wientjens hebben ontzettend veel ervaring en kunnen je daarom optimaal begeleiden. Er zijn al veel fotografen die hun vaardigheden enorm hebben kunnen ontwikkelen dankzij de cursussen van dit duo. Veel van de mensen die eerder al geholpen zijn, hebben een positieve recensie op de website van The New Photoschool achtergelaten.

Studio

Na de cursus gevolgd te hebben, ga jij met héél wat mooie foto’s richting huis. Echter houd je niet alleen een aantal mooie foto’s over aan de cursus, maar ook een bijzondere ervaring en heel wat kennis waarover je voorheen nog niet beschikte. Tijdens de cursus leer je ook om nieuwe inspiratie te vinden voor je fotografie. Wil ook jij in staat zijn om een perfecte fotoshoot te verzorgen? Dan is het volgen van een cursus bij dit duo absoluut aan te raden.