Keuze tussen een e-sigaret en gewone sigaret

Wanneer je nooit eerder gerookt hebt, kun je een keuze maken tussen een e-sigaret en een traditionele sigaret. Daarbij heb je ook bij de losse keuze tal van verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Denk aan het brede aanbod aan e-sigaretten, die tegenwoordig in webwinkels worden aangeboden. Zo kun je onder meer kiezen tussen een opnieuw te vullen e-sigaret en een model die eenmalig gebruikt kan worden, totdat de vulling leeg is. Aan het gebruik van een e-sigaret zitten verschillende voordelen, waarover we je in dit artikel meer vertellen.

Voor iemand die al langer rook kan de overstap naar een e-sigaret behoorlijk groot zijn. Denk aan het feit dat het nicotineniveau van een e-sigaret aanzienlijk lager kan liggen. Dit kan leiden tot vervelende ontwenningsverschijnselen, die maken dat men al snel terug stapt naar de traditionele sigaret.

Voordelen van een e-sigaret

Aan het gebruik van een e-sigaret zitten verschillende voordelen voor jezelf en voor je omgeving. Wist je bijvoorbeeld dat de dampen van een e-sigaret veel minder schadelijk zijn? Zo verklein je de kans op “meeroken” voor mensen in je omgeving. Daarbij zullen je kleren minder snel gaan stinken en blijft je huid egaal. Ook is het gebruik van een e-sigaret aanzienlijk voordeliger. Mits je logischerwijs voor een e-sigaret kiest, die opnieuw te vullen is. Er zijn verschillende webwinkels waar je deze vullingen voor de e-sigaret los kunt kopen. Door voor verschillende smaakjes te kiezen, kun je af en toe variëren. Vullingen worden onder meer aangeboden in de smaken banaan, aardbei en koffie.