halen

Je heftruckcertificaat halen doe je hier!

Heftruckcertificaat halenHeb je wel eens van het heftruckcertificaat halen gehoord? ik wist zelf eerst niet wat dit was tot dat mijn broertje van achttien hierover begon. Mijn broertje zit nog op school en hij was opzoek naar een bijbaan waar hij veel zou kunnen werken. Hij is daarom het internet opgegaan en hij is hier gaan zoeken naar een bedrijf dat hem een leuke baan aan zou kunnen bieden. Hij wilde natuurlijk ook goed verdienen en dat kan op zijn leeftijd maar op een plek, namelijk in het magazijn. Hij solliciteerde bij een magazijn in de regio en kreeg te horen dat hij eerst zijn heftruckcertificaat moest halen. Mijn broertje wist helemaal niet waar hij dit kon doen en daarom vroeg hij mij om hulp. Hij wilde samen met mij opzoek gaan naar een rijschool di ervoor zou zorgen dat hij in een keer zou slagen. Op het internet kwamen we veel rijscholen tegen maar uiteindelijk kozen we voor de beste. De rijschool waar hij voor heeft gekozen is heftruckcertificaat rijschool Wesseldijk.

Erg leuk voor hem!

Mijn broertje heeft de cursus inmiddels al gehad en zijn examen ook al. Hij heeft zijn certificaat binnen en hij werkt nu al een tijdje parttime in het magazijn, dit bevalt hem wel en buiten dat verdient hij een hoop geld voor zijn leeftijd! halen