de thermen logo

Ik deed een heerlijk dagje wellness

Ik vind het erg belangrijk om regelmatig een dagje wellness te doen. Een dagje wellness is belangrijk omdat je lekker tot rust kan komen, een frisse kijk op dingen terug krijgt, en lekker na kan denken over van alles en nog wat in het leven. Ook is het belangrijk om regelmatig lekker naar de sauna te gaan voor je lichaam en spieren zelf. Deze kunnen ook goed tot rust komen en dat is erg fijn.

de thermen 2

Goede gedachte

Ik vind het altijd erg fijn om naar de sauna te gaan met kortingen. Bij Thermen Nijmegen zijn altijd fikse kortingen te vinden. Ik vind het altijd net wat fijner om ergens heen te gaan wanneer ik het met korting heb kunnen kopen, en ik geniet er dan ook altijd intens van om lekker tot rust te komen in de sauna. Ook mijn man is erg blij dat is vaak naar de sauna ga. Eerder deed ik dit niet en zat ik dus veel minder goed in mijn vel en was ik vaak veel meer gestrest dan nu. We zijn allemaal wat relaxter als ik terug kom van mijn sauna dagje en dat is natuurlijk ideaal. Het is er helemaal ingeslopen dat ik eens per maand naar de sauna ga en ik ga dan ook vaak met vrienden. Ik vind het helemaal leuk en kan het niet meer in mijn leven missen. Echt een aanrader die sauna kortingen bij Thermen Nijmegen, ik vind het ideaal en kan echt niet meer zonder.

de thermen 1