HP cartridge 364

logoJarenlang teveel betaald voor mijn HP cartridge 364
In het verleden kocht ik mijn HP cartridges in de winkel. Gewoon bij een elektronicazaak in de stad waar ik woon. Met de prijs hield ik me niet zo bezig. Als je zonder printerinkt zit, wil je immers gewoon snel een nieuwe cartridge hebben. Tot ik op het werk in gesprek raakte met een collega. Hij bleek precies dezelfde printer te hebben als ik. Dus hij vroeg zich af waar ik mijn HP cartridge 364 kocht, en hoeveel ik ervoor betaalde. Ik vertelde hem dat ik voor een originele set met vier kleuren zo’n 40 euro kwijt was. Hij wist niet wat hij hoorde. Zoveel? Hij vertelde dat hij voor een complete set nog geen 22 euro betaalde. Waar hij dan bestelde? Gewoon online bij Inktdruppel.nl. Want goede printerinkt, zo meende hij, betekent niet altijd per definitie het originele merk. Je hebt ook uitstekende huismerken.

hp-compatible_-_hp_364xl_bk_-_inktdruppel.nl

 

Mijn ervaringen met Inktdruppel.nl

Het is niet leuk om te horen dat je jarenlang teveel hebt betaald, maar het is nooit te laat voor een nieuw begin. Diezelfde dag bestelde ik nog een complete set printerinkt van het huismerk. Voor die prijs kon ik eigenlijk niet geloven dat de kwaliteit even goed zou zijn als die van mijn oude cartridges. Maar ik moet zeggen: het valt niet tegen! De levering is altijd weer snel en de cartridges zijn veilig verpakt. En de afdrukken? Werkelijk waar, ik merk geen enkel verschil met mijn dure cartridges. Mijn collega had gelijk!

hp364xl_bk_-_inktdruppel.nl