Geweldig stoer geboortekaartje gekregen

1417506087.6425Laatst kreeg ik een geweldig stoer geboortekaartje binnen in de brievenbus, hij was helemaal zelf samengesteld door mijn beste vriendin die onlangs is bevallen. Ik was er zelf ook bij en het was echt super mooi om mee te maken een keer, ook heel bijzonder hoe het erna gaat als ze voor het eerst de baby zien natuurlijk. We waren met een paar vriendinnen ook meteen gekomen toen ze weer thuis kwam met de baby en hebben hem toen bewonderd, hij was echt een schat van een baby en waren er allemaal helemaal weg van. We vonden het geboortekaartje ook echt super leuk gemaakt.

Samengesteld op internet

Natuurlijk was ik helemaal weg van het stoer geboortekaartje die ik kreeg en daarom heb ik ook gevraagd waar ze hem gemaakt had want hij was echt geweldig. Het had een heel stoer print van spijkerstof erop en dat maakte het helemaal jongensachtig. Ze had het kaartje op een site gemaakt en zelf helemaal bewerkt naar haar eigen smaak en stijl waardoor het natuurlijk nog origineler werd. Ze vertelde ook dat ze zo veel keuze hadden dat ze eerst niet eens kon kiezen zo veel was het.

Bedankje

Na dat we allemaal zo een leuk kaartje gekregen hadden heb ik haar daarvoor natuurlijk ook bedankt want het is wel bijzonder om zo iets te krijgen. Wij gaan nu met zijn allen vaak genieten van het gezelschap van de nieuwkomer en kan nu al niet wachten tot die snel begint met groeien en we hem oud zien worden.1434374249.7188