Escape room Nijmegen voor een spannend uitje!

Ik was op zoek naar een leuk uitje voor familiedag, dus ik zocht op de woorden escape room Nijmegen. Ik kwam op de website van Escape Room Gelderland terecht en dit sprak mij direct aan. Ik vond het erg leuk dat er drie verschillende escape room thema’s waren. Hierdoor besloot ik een spannende escape room te boeken!

Persoonlijke ervaring met de Nachttrein

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. De website was overzichtelijk en er was allerlei informatie te vinden. Bij elke escape room kon ik een filmpje bekijken, waardoor je wist wat je te wachten stond. Uiteindelijk heb ik gekozen voor escape room de Nachttrein. Tijdens de Nachttrein ga je terug in de tijd, en veranderd de treinrit in een complete nachtmerrie. Samen moet je proberen te ontsnappen binnen 60 minuten. Dit leek mij een erg leuke uitdaging om samen met mijn familie te gaan doen. Via de website heb ik daarna de Nachttrein geboekt. Samen met mijn familie wisten wij te ontsnappen uit de horrortrein, door goed samen te werken en goed te overleggen. Het is een erg spannende ervaring geweest.

Raad ik dit bedrijf aan?

Escape room is een erg spannend en bijzonder uitje voor bijvoorbeeld een familiedag. Je krijgt een leuke spannende sfeer tussen de familie en probeert er samen alles aan te doen om te kunnen ontsnappen. Mijn ervaring met de Nachttrein is super geweest en ik raad andere het zeker aan. Bent u op zoek naar een leuk uitje, zoek dan zeker even op escape room Nijmegen en u vindt gegarandeerd een leuke escape room!