HIT-logo

Een goede en voordelige personal trainer in Huissen gevonden

Mijn zus wilde graag afvallen en fitter worden. Daarom gingen ook op het internet op zoek naar personal trainer Huissen ome en goede personal trainer bij ons in de buurt te vinden die mijn zus hierbij kon helpen.

Zeer veel zoer keulen op het internet 

Toen op het internet op zoek gingen naar personal trainer Huissen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hit Personal Training ons beide het meeste aan. Op de website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die  ons erg aansprak. Op de website staan onder andere een aantal afbeeldingen van voorgaande klanten die met behulp van een personal trainer van Hit erg veel resultaat hebben geboekt. Ook spraken de tarieven die het bedrijf hanteert voor de personal training die zij geven mijn zus erg aan. Daarom besloten we ook om contact op te nemen zodat mijn zus kennis kon maken met haar personal trainer.

Personal-training

Een zeer leuk en uitgebreid kennismakingsgesprek

Mijn zus kon al erg snel terecht om kennis te maken met een personal trainer van Hit Personal Training. Tijdens het gesprek hebben het uitgebreid gehad over de doelen die zij wilde bereiken en over haar eetgewoontes. Na het gesprek besloot mijn zus om te beginnen met sporten bij Hit Personal Training.