E sigaret

E sigaret is heel veel fijner dan wat ik hiervoor rookte

E sigaret Sinds ik gebruik maak van een E sigaret merk ik dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. Dit komt denk ik voornamelijk doordat ik een stuk minder verslaafd ben en daardoor ook minder drang voel om te roken. Voorheen ging er weleens een heel pakje per dag door, maar dat gebeurt nu dus gelukkig niet meer. Het fijne aan deze elektronische variant is namelijk dat je zelf kunt bepalen hoeveel nicotine je erin doet. Dit is het stofje waardoor je verslaafd wordt en wat je dus eigenlijk moet vermijden. Toen ik begon, deed ik er nog evenveel in als voorheen en daarna ben ik dit gaan afbouwen.

Mijn favoriete E sigaret

E sigaret

De eerste keer dat ik een E sigaret kocht deed ik dit bij een klein winkeltje hier om de hoek. Na korte tijd merkte ik al dat de kwaliteit niet zo goed was, dus om die reden ben ik toen naar iets nieuws op zoek gegaan. Hierbij kwam ik vrijwel direct uit bij E-vapor. Dit is een webshop met een fysieke winkel in Oosterhout. Online heb ik toen een flinke aankoop gedaan met ook veel verschillende smaken vloeistoffen. Ik wilde namelijk wat nieuwe dingen gaan proberen om erachter te komen wat mijn favoriet was.

Een super goede ervaring

De nieuwe E sigaret die ik ontving was een stuk steviger en voelde fijner aan. Ik kon dan ook niet wachten om hem te gaan testen en heb hem direct aan de oplader gelegd. Gelukkig was de batterij snel vol en kon ik de nieuwe smaakjes gaan proberen. Inmiddels weet ik dat ananas mijn favoriet is en hier heb ik dan ook een voorraadje van thuis staan. Mocht hij toch op gaan weet ik gelukkig dat de levering hier erg snel is, dus op mijn bestelling hoef ik nooit lang te wachten!