De Pennen bedrukken voor thuis

image (5)Iedereen herkent het vast wel, je bent thuis en je hebt een pen nodig. Niet te vinden natuurlijk, dan wordt het hoog tijd dat je Pennen bedrukken gaat! Waarom Pennen bedrukken? Heel simpel, doordat je een naam of logo erop plaatst ben je ervan verzekerd dat niemand aan jou pen zit. Door het gemak van het internet kan je zonder problemen de pennen bestellen in de hoeveelheid dat je nodig hebt. Sinds dat ik thuis steeds pennen kwijt raak begint het mij aardig te irriteren. Een vriendin van mij had het advies gegeven dat ik op het internet moest zoeken naar maxilia.nl. Via hun heb ik een aantal pennen besteld met mijn eigen naam erop waardoor niemand anders aan mijn pennen kan komen. 

Mijn pennen raak ik nu niet meer kwijt!image (6)

Nu dat ik de bestelling heb geplaatst en de betaling heb afgerond kreeg ik gelijk een bevestiging binnen waarbij de bestelling diezelfde week nog binnen zou komen. Het vertrouwen van het bedrijf had ik gelijk al! Uiteraard nog even afwachten of dat het wel degelijk dezelfde week bezorgd wordt dacht ik dan. Nou deze zorg heb ik niet meer hoor, sterker nog 2 dagen later heb ik de bestelling mogen ontvangen. Nu ben ik er zeker van dat niemand anders aan mijn pennen komt!image (7)