De boekhouding van je eigen bedrijf

Nu ik mijn eigen webshop was begonnen, kon ik eindelijk doen waar ik altijd al van gedroomd had. Ik kon eindelijk mijn eigen juwelen ontwerpen voor anderen en hiervoor betaald worden! Nu ben ik eerder een creatief persoon, niet echt een persoon voor de cijfers. Daarom ben ik niet echt onderlegd in de boekhouding en facturen opstellen en dergelijke. Daarom ben ik op zoek gegaan naar boekhouding indienen. En op deze manie ben ik dus op de software Ben dit bedrijf gestoten.

Mijn ervaring met het bedrijf

De website zag er alvast al zeer professioneel uit. Bovendien zag ik al snel dat je het programma dat dit bedrijf aanbood, gratis kon uitproberen voor wel 3 maanden! Je hoefde je enkel te registreren. Dit heb ik dan uiteraard ook gedaan. Dit was gefixt binnen 1 minuut. Hierdoor heb ik het programma kunnen uittesten. Hier was ik zeer tevreden over, want het was allemaal zeer helder en zeer duidelijk. Na de gratis testperiode besloot ik dus over te stappen naar de betaalde versie. Nu betaal ik nog geen 200 euro per jaar om mijn boekhouding in te dienen en hier enorm veel hulp van te ontvangen. Een echte aanrader dus volgens mij!