De bedrukte mok: hét ultieme relatiegeschenk

logo (7)Op zoek naar een promotioneel artikel waarmee u of uw bedrijf een goede indruk achterlaat op consumenten, personeel en/of zakelijk partners? Denk dan eens aan een bedrukte mok! Zo’n beker kunt u uitstekend inzetten als cadeau-artikel voor andere bedrijven, werknemers of klanten. Omdat vrijwel iedereen de dag begint met een verse bak koffie, blijft de mok – en daarmee uw merknaam – altijd in het zicht staan. Daarmee zijn mokken relatiegeschenken die nét iets meer opvallen dan andere promotionele artikelen. Een bedrukte mok bestelt u op MaxMokken.nl – dé leverancier voor hoogwaardig bedrukte bekers in alle soorten en maten!

imageMokken bedrukken
Mokken laten voorzien van een merknaam is een slimme en voordelige manier om een merknaam in beeld te brengen bij diverse, relevante partijen. Max Mokken met haar mokken bedrukken zijn hiervan een goed voorbeeld: bekers voor allerlei aangelegenheden, bedrukt op een moderne en kwalitatief hoogstaande manier. Op MaxMokken.nl vindt u een ruim assortiment bekers in alle soorten en maten, waaronder kop- en schotelcombinaties, keramieken mokken én porseleinen bekers.

44235_510021_08Alle producten worden door Max Mokken geavanceerd bedrukt door de toepassing van geavanceerde drukpersen. Daarnaast zorgen we altijd voor een gratis sample van wat u heeft besteld, waardoor u nooit een bestelling ontvangt die niet naar wens is. Wij bezorgen snel (binnen enkele werkdagen) en zijn érg voordelig. Ter illustratie: Max Mokken worden al verkocht van €1,13 per product. Kijk op MaxMokken.nl en verken het aanbod!