Dankzij Van der laan uitzendbureau mijn leven weer opgepakt

download (1)Ik ben al een geruime tijd aan het zoeken naar een goede baan. Helaas had ik tot enkele weken terug geen resultaat waardoor ik de hoop een beetje aan het opgeven ben. Voor enkele weken geleden heb ik van een vriendin van mij gehoord dat ze bij Van der laan uitzendbureau is geweest en de eerstvolgende dag gelijk aan het werk kon. Dit gaf mij een enorme drive om ook bij hun aan te kloppen om te zien of dat er werk te vinden is voor mij met misschien een contract op het einde. Het moment dat ik bij hun binnen stapte voelde het gelijk vertrouwd en wist ik zeker dat er werk te vinden is voor mij. Vanaf het moment dat ik mijn verhaal bij hun heb neergelegd werd het gelijk weer opgepakt en gekeken wat de mogelijkheden zijn voor mij. 

Ik kan weer lekker hard werken.download

Sinds dat ik bij Van der laan uitzendbureau binnen ben geweest heb ik diezelfde week nog werkzaamheden mogen uitvoeren bij een bedrijf. Dit geeft mij juist een goed gevoel waardoor ik nu alleen maar via een uitzendbureau blijf werken. Mocht het zo zijn dat het bedrijf geen werk meer heeft voor mij kan ik dankzij hun toch de volgende dag weer bij een ander aan het werk. Zo ben ik er zeker van dat ik altijd werk heb. Eigenlijk wil ik ook niets anders meer!