coach nieuwegein

Coach Nieuwegein heeft mij uitstekende hulp verleend

De afgelopen maanden had ik niet meer de motivatie om naar werk toe te gaan. Ondanks dat ik een vast contract had was mijn motivatie weg. Op een gegeven moment ben ik dan ook op zoek gegaan naar hulp bij mijn gebrek aan motivatie. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met coach Nieuwegein. Op de website van coach Nieuwegein stond ontzettend veel interessante informatie vermeld. Ook vond ik op het internet een aantal lovende recensies over de begeleiding van deze coach. Vandaar dat ik uiteindelijk tot het besluit kwam om een intakegesprek in te plannen.

coach nieuwegein

Positief intakegesprek

Eenmaal aangekomen bij het bedrijfspand werd ik warm onthaald. Er werd mij een kopje koffie aangeboden en al vrij snel voelde ik mijzelf thuis. Tijdens ons eerste gesprek stelde zij mij een aantal diepe vragen. Echter voelde ik mij na het gesprek een stuk beter. Sindsdien kom ik dan ook wekelijks terug om mijn problemen te vertellen aan deze coach, met oog op een kleurrijke toekomst.

Levenswerk

Mijn motivatie is weer terug

Dankzij de bovenstaande coach heb ik mijn motivatie om te werken weer terug. Ook is mijn humeur weer beter waar mijn gezin hartstikke blij mee is. In een tijdbestek van drie maanden heb ik geweldige stappen voorruit gemaakt dankzij de geweldige hulp van het coaching bedrijf Levenswerk. Heeft u problemen die u niet kunt delen omdat u geen betrouwbaar persoon in uw omgeving heeft? dan raad ik het u aan z.s.m de website van Levenswerk eens te bekijken!