Bent u opzoek naar een Remeha CV ketel?

Wat ik met dit bericht voor u kan betekenen is als volgt: door mijn ervaringen met mijn huis, heb ik de juiste contacten om problemen op te lossen. Verder moet ik wel vertellen dat ik in een oud herenhuis woon waar ik wel vaker problemen heb. Zodoende ben ik erachter gekomen laatst dat mijn heet water het niet meer deed en ik de water koker moest gebruiken om hier aan te komen. Verder deed de verwarming het niet terwijl ik net in de koudste periode van het jaar zat. Hier was ik dus niet blij mee en moest ik dus iets regelen waardoor ik weer warm water kon bemachtigen. Zo ben ik bij Holland Warmte terecht gekomen voor een  Remeha CV ketel

Holland Warmte

De naam van dit bedrijf heb ik eens horen vallen en ben ik dus ook contact mee gaan zoeken en deze hebben mij een Remeha CV ketel aanbevolen zodat mijn warm water het weer deed en ik gewoon weer verwarming had. Verder is deze ketel een stuk sneller en kan ik nu weer genieten van een warme douche en heb ik het niet meer koud tijdens de winter dagen! Verder ben ik heel netjes geholpen en was de installatie zo gebeurd. Waar ik natuurlijk heel blij mee ben. 

Zeker contact mee op nemen!

Dit bedrijf heeft mij echt uit de brand geholpen en wil ik ook echt vaker bellen om bepaalde problemen binnenshuis op te lossen. Ik weet dat dit netjes gebeurd en dat ik geen gekke mensen aan de deur krijg.