Autoschade Direkt

Bekijk de site van Autoschade Direkt

Bij Autoschade Direkt is veel meer mogelijk dan alleen maar schadeherstel. Zo is het hier bij Autoschade Rotterdam ook mogelijk om jouw vervoersmiddel te poetsen. Zowel van binnen als van buiten wordt deze helemaal weer stralend schoon. Lekker makkelijk en zeer professioneel. Bovendien is dit ook het adres voor alle nodige reparaties aan alle auto’s. Van A tot Z voorkomende reparaties kunnen hier gemaakt worden. Vooraf wordt er een prijs afgesproken en bij goedkeuring gaan zij ermee aan de slag. Waar ik ook heel tevreden over ben is de APK keuring. Je kan hierop wachten, onder het genot van een kopje koffie of thee. Mocht er een grotere reparatie nodig zijn, dan wordt er een afspraak gemaakt. Op deze manier kunnen de monteurs de tijd nemen om de reparatie goed uit te voeren. Autoschade Direkt

Autoschade Direkt heeft zeer ervaren monteurs in dienst

Vanaf het moment dat ik de naam van autoschade Rotterdam hoorde, ben ik mij in dit bedrijf gaan verdiepen. Vooral omdat zij zoveel diensten leveren. Diensten die zij met de uiterste zorg uitvoeren. Gelukkig heb ik geen schade aan mijn wagen, maar ik ben al wel een paar keer naar deze garage gegaan. De eerste keer voor de APK keuring en een keer om mijn auto schoon te laten maken. Natuurlijk zal ik dit zelf ook wel kunnen doen, maar zo grondig als dat bij deze garage wordt gedaan, daar kan ik niet tegen op. Bovendien geef ik dit soort klusje liever uit handen, dan dat ik er zelf aan ga beginnen. Autoschade Direkt