Batterij Macbook Pro voor een goede prijs!

1 Ik heb een jaar geleden een hele mooie Apple computer gekocht voor mijn werk. Hier ben ik heel erg blij mee omdat het systeem gewoon zo goed en snel werkt. De laatste tijd heb ik alleen wel steeds vaker last van een lege accu. Omdat deze laptop heel belangrijk is voor mij moest ik opzoek  naar een Batterij Macbook Pro. Dit was echter niet zo gemakkelijk. Zo ben ik bij veel winkeltjes langs geweest in de stad om eens te kijken of ik hier een accu kon vinden. De batterijen die ik kon vinden waren vaak heel duur en het waren geen originele exemplaren. Hier was ik bang voor aangezien ik wel eens heb gehoord dat deze je computer van binnen kapot makken of zelfs kunnen opblazen.2

Beter om via het internet te zoeken.

het leek mij handiger dus om online wat te zoeken omdat je hier meer keuze hebt. Zodoende ben ik va Google gaan kijken naar de originele Appel website. Wat ik hier tegen kwam liet mij schrikken aangezien de prijzen echt heel hoog lagen en dat vond ik het niet waard.

Een goede website gevonden

ik besloot dus om verder te zoeken en ik kwam zo al snel op de website van Bizzix terecht. Op deze website zag ik al snel dat ze Batterij Macbook Pro verkochten voor een hele mooie prijs.  Aangezien het hier zo goedkoop was heb ik maar meteen besteld en dit bleek geen foute beslissing. De accu werkt tot op de dag van vandaag heel goed!3