Aartsengelen, wat zijn dat?

Er zijn veel paranormale en bovennatuurlijke fenomenen waar weinig informatie over bekend is: astrologie, paragnosten, mediums, helderzienden etc. In dit artikel wordt er meer uitleg gegeven over Engelen en Aartsengelen. Je hebt er vast wel eens over gehoord. Dit betreft een samenvattend artikel. Voor meer het uitgebreide artikel: [klik hier].

medium-anneWat zijn engelen en aartsengelen?
Engelen en Aartsengelen zijn liefdevolle en spirituele fenomenen. Ze zijn dienaren van god. Ze hebben alle goede bedoelingen om dichter naar je levensdoel te helpen. Het woord ‘engel’ is afkomstig van het woord ‘angelos’ wat boodschappen betekent in het Grieks. Engelen fungeren als brug tussen hemel aan aarde, als kanaal tussen God en de fysieke, materiële wereld. De overeenkomst is dat ze beiden mensen helpen. Engelenkaarten zijn ontworpen om het makkelijker te maken voor mensen om te communiceren met God en de Engelen die hen omringen.

Er zijn veel verschillende soorten Engelen zoals, beschermengelen, Aartsengelen, helende Engelen en speciale Engelen die grote opdrachten hebben zoals het beschermen van een stad of land. Eén van de meest bekende en dichtst bij de mens staande is Aartsengel Michaël die je helpt met het geven van kracht, moed en doorzettingsvermogen. Veel oefenen en ervaring zijn belangrijke sleutelwoorden voor het interpreteren van de kaarten. Er staat op de meeste kaarten een stukje uitleg en er zit altijd een boekje met gebruiksaanwijzingen bij ingesloten. Van belang is dat je door veel te oefenen de verschillende verbanden gaat zien. Op Mediumchat.nl kun je meer informatie engelenkaarten vinden.