Zo mis je niks meer van GTST

Een echte GTST fan hoeft geen moment meer van zijn of haar favoriete soap te missen. Ben je een tijdje met vakantie geweest of kun je om een andere reden niet naar GTST kijken? Dan kun je altijd gebruik maken van de service om afleveringen terug te kijken.

Vind eenvoudig de juiste aflevering

Kijk hiervoor eens op de site van GTST Live wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je ervoor kiezen een bepaalde aflevering op te zoeken. Deze hebben allemaal hun eigen nummer en de dag waarop ze uitgezonden zijn staat er ook bij zodat het zoeken makkelijk en snel gaat. Als je een aflevering gevonden hebt die je graag nog eens wilt zien klik je op de bijgaande foto en kun je kijken onder bepaalde voorwaarden. Soms is de aflevering gratis te bekijken en in andere gevallen betaal je ervoor.

Kies voor een abonnement

Voor een gratis aflevering geldt dat deze nog niet eerder uitgezonden is op televisie en ook niet ouder is dan 7 dagen. Om deze gratis afleveringen te kunnen kijken dien je wel even in te loggen en komt er ook reclame aan te pas. Wil je dat laatste liever niet en wil je ook oudere afleveringen nog eens bekijken of graag een voorproefje krijgen van de afleveringen die binnenkort uitgezonden worden? Dan kun je een abonnement nemen bij RTL XL waarmee dit ook mogelijk is.