personeelsuitje in Utrecht

Een zeer geslaagd personeelsuitje in Utrecht

Wij hebben vorige week een zeer leuk personeelsuitje in Utrecht gehad. Deze dag begon om 17.00 uur met een lekker hapje en drankje, daarna gingen wij naar de dansschool. Iedereen dacht dat wij de Wals gingen leren of een andere dans, maar dat was niet het geval. Op deze avond gingen wij de Balfolk dans leren. Dit is een een dansles waar je de pasjes van de tovercirkel en de jig. Er wordt meestal op verschillende niveau’s les gegeven, maar tijdens ons teamuitje is eer een speciale workshop in elkaar gezet. Dit kan ertoe leiden dat iedereen tegelijk op de dansvloer moet gaan en zo op de opzwepende muziek te dansen.  personeelsuitje in Utrecht

Wederom een zeer geslaagd personeelsuitje in Utrecht gehad

Wat hebben wij genoten van ons personeelsuitje in Utrecht. Iedereen heeft er vandaag de dag nog over. Het leuke was nog wel de Balfolk dans. Eerst kregen wij een korte workshop en daarna moesten wij op de geluiden die een live band speelden gaan bewegen. Op den duur gingen wij zo in deze dans op dat het haast een soort ritueel aan het worden was. 

Wil jij ook zo een leuke avond beleven, dan is dat ook mogelijk. Eén keer per maand worden deze lessen gegeven en hiervoor kan jij je opgeven.