voedingsconsulent

Voedingsconsulent die helpt met afvallen vind je hier

Voedingsconsulent die jou helpt om verantwoord af te vallen. Dan ben je bij het praktijk Gezond West aan het juiste adres. Dit bedrijf is gelegen in Maasdijk en helpt dan ook de mensen uit Westland en omstreken. Zo gaat Rhiannon Sonneveld, de eigenaar van dit bedrijf, samen opzoek naar een manier van afvallen die bij jou past en werkt. Alleen zo kan je afvallen volhouden. Of je nou twintig kilo of twee kilo wil afvallen. Bij dit bedrijf is het geen enkel probleem en zal jou ten alle tijden helpen. Als jij je eigen heb aangemeld, dan vraagt deze onderneemster jou om een paar dagen jou eetpatroon op te schrijven.

voedingsconsulent

Voedingsconsulent bij dit bedrijf, zorgde voor mijn nieuwe ik

Omdat ik al jaren bezig ben om af te vallen en dit maar steeds niet lukt. Wilde ik nu iets proberen wat volgens een vriendin van mij wel werkt. Een vriendin van mij heeft hulp gezocht bij het bedrijf Gezond West en viel met een gemak zo elf kilo af. Dit wilde ik natuurlijk ook en maakte dan ook meteen een afspraak met deze voedingsconsulent. Nu ik een paar weken verder ben met afvallen, gaat het inderdaad met een groot gemak. Dat allemal dankzij deze onderneemster.