zaknaaigarens

Verpakken met kwaliteit

Wanneer je een product hebt is het belangrijk dat deze goed vervoerd wordt – zeker als dit in bulk moet gebeuren. Denk bijvoorbeeld maar eens bulkproducten vanuit de agrarische sector, de bouw, of de voedingsindustrie. Met de zaknaaigarens van Deltafil kan je deze producten met kwaliteit vervoeren.

Onze naaigaren zijn namelijk consistent geolied waardoor ze pluisvrij zijn. Dit zorgt er voor dat de naaigarens die jij gebruikt voldoen aan de zeer strenge Europese en Amerikaanse eisen. Het zou uiteraard niet fijn zijn dat het product wat je wilt vervoeren niet meer in topkwaliteit is na transport. Met de naaigarens van Deltafil lig je daar niet meer wakker van.

zaknaaigarens

Voor ieder wat wils

Omdat elke situatie weer anders is en elk product in bulk unieke eigenschappen met zich meebrengt, maken wij onze naaigaren op maat. Ook bieden we een uitgebreide selectie aan cone gewichten van 200 gram tot 10 kilogram. Graag gaan we met je om de tafel om te kijken welke industriële naaigarens voor jou de beste optie zijn. Ook denken we aan de kleuren van jouw merk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de kleur wit net even niet past in het kleurenschema van je bedrijf. Gelukkig kunnen wij je meer dan 10 verschillende kleuren aanbieden.

Samen aan de slag

Bij Deltafil hechten we veel waarde aan onze zakenrelaties. Zaknaaigarens koop je niet zomaar en ondanks alle online opties zien we elkaar toch het liefst persoonlijk. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we samen beslissen welk industrieel naaigaren het beste bij jouw bedrijf en naaimachines past. Niets is namelijk zo fijn om elkaar persoonlijk te spreken en hieruit een fijne samenwerking te laten vloeien. De hyperniche van zaknaaigarens, waarin wij ons al meer dan 125 jaar bevinden, kan de beste oplossingen voor jouw bulkproducten bieden.

Textiel is ons leven

Sinds 1895 zijn we bezig in de textielindustrie. Deze ervaring nemen we mee tijdens elke ontmoeting met een nieuwe klant. Inmiddels hebben we ook een sterk netwerk opgebouwd waardoor we onze premium zaknaaigarens kunnen leveren over de hele wereld. Doordat we sinds 2017 onze eigen fabriek in Indonesië hebben kunnen wij je vanaf A tot Z een sterke service bieden. Geen lastige tussenpersonen dus. Ben je benieuwd naar de vele opties of heb je niet kunnen vinden wat je wilde op de website?