Terrasschermen van Xterior

Terrasschermen van Xterior

Voor mijn restaurant aan de zee heb ik nieuwe terrasschermen van Xterior gekocht omdat de vorige kapot zijn gegaan. De vorige die ik had waren van een ander bedrijf en die bleken achteraf toch niet zo goed te zijn als ik had verwacht. Vorige week heeft het namelijk erg hard gewaaid. Toen ik de volgende dag aankwam bij mijn restaurant wist ik niet wat ik zag. De beschuttingen waren van het buitenstuk van het restaurant afgewaaid en omdat het buiten verhoogt was waren zij helemaal naar beneden gevallen. Er was helemaal niets meer van over, er lag alleen nog maar glas in het zand. Dat was natuurlijk een verschrikkelijk grote klus om dat op te ruimen. Toen ik die avond thuis kwam van werk besloot ik gelijk om online opzoek te gaan naar nieuwe.

Terrasschermen van Xterior

Van goede kwaliteit

Doordat de vorige achteraf niet goed bleken te zijn, besloot ik om deze keer extra alert te zijn of zij wel van goede kwaliteit waren. Ergens op internet las ik dan de terrasschermen van Xterior echt heel erg goed waren en dat zij zeker aan te raden zijn. Omdat ik er zeker van wilde zijn besloot ik om het bedrijf te bellen voor wat meer informatie. Een vriendelijk vrouw nam de telefoon op en vertelde over de producten die zij verkochten. Kwaliteit stond bij hen voorop en zij verzekerde mij dan de producten die zij aanboden echt goed tegen de harde wind konden en bij een heftige storm niet zouden omwaaien.

Terrasschermen van Xterior