bhv ede

Samen met collega’s een bhv training volgen in Ede

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om een leerzame en leuke dag te organiseren voor al mijn collega’s. Op het internet zocht ik naar bhv Ede, want het leek mij wel handig dat het enig sinds in de buurt was. Voordat ik alles zou vastleggen moest ik eerst een korte presentatie aan mijn baas geven. Hij wilde graag weten hoe ik de dag zou gaan invullen. Dat leek mij meer dan logisch dus daarom was ik druk bezig met veel informatie verzamelen. Ik moest namelijk niet alleen een activiteit regelen maar ook de lunch en vervoer. Persoonlijk vind ik het heel erg leuk dat mijn baas deze verantwoordelijkheid aan mij heeft gegeven. Hij had ook iemand van mijn collega’s kunnen kiezen. Na veel uitgezocht te hebben, heb ik uiteindelijk genoeg informatie verzamelend en is mijn presentatie voor mijn baas klaar.

bhv ede

Een zeer geslaagde dag

De volgende dag ging ik langs het kantoor van mijn baas om mijn presentatie te geven over bhv Ede. Uitgebreid vertelde ik over de cursus die mij heel erg interessant leek om te volgen. Naast dat iedereen er heel veel van gaat leren, zal het ook de veiligheid op de werkvloer gaan verhogen vertelde ik mijn baas. Hij had een en al oor voor wat ik hem vertelde. Na de presentatie vertelde mijn baas dat hij blij verrast was. Dat vond ik heel erg fijn om te horen. De volgende dag ging ik gelijk aan het werk om alles echt vast te leggen voor mijn collega’s.

bhv ede