Samen ging ik met mijn familie uit eten in Nijmegen

Samen ging ik met mijn familie uit eten in Nijmegen

Samen ging ik met mijn familie uit eten in Nijmegen. Elk jaar als mijn vader en moeder weer een jaar getrouwd zijn gaan wij naar een andere stad toe om daar heerlijk met elkaar een maaltijd te nuttigen. Omdat ik en mijn broer en zusje allemaal op de bruiloft aanwezig waren van onze ouders vinden zij het erg leuk om dit samen met ons te vieren. Zij hebben namelijk gewacht met trouwen totdat wij oud genoeg waren om het te herinneren. Zelf ben ik dat ook van plan om te doen later. Elk jaar mocht iemand anders van het gezin een restaurant uit kiezen waarvan hij of zij dacht dat het lekker was. Dit jaar was ik eindelijk weer aan de beurt en mocht ik kiezen waar wij heen gingen.

Samen ging ik met mijn familie uit eten in Nijmegen

Een heerlijke maaltijd

Een week later ging ik samen met mijn familie uit eten in Nijmegen. Wij hadden er allemaal echt heel veel zin in, want wij waren allemaal nog nooit in die stad geweest. Een vriendin van mij woonde daar en zij had mij dit restaurant aanbevolen. Zij vertelde dat zij hier al heel wat jaren komt samen met haar ouders. Zij hadden namelijk echt de beste steak van de hele stad. Toen wij aankwamen kregen wij een mooie tafel bij het raam. Kiezen was niet moeilijk voor mij want ik wist gelijk dat ik de steak wou uit proberen. Mijn vriendin had geen woord gelogen want het gerecht was echt verrukkelijk. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan!

Samen ging ik met mijn familie uit eten in Nijmegen