Sport

Personal training in Eindhoven

Sinds kort volg ik personal training in Eindhoven. Ik heb al bij zoveel sportscholen gesport en elke keer liep het weer op niks uit. Ook elke keer hetzelfde verhaal. Ik raak gedemotiveerd en ging steeds meer smokkelen, tijdens de training maar op een gegeven moment ging ik helemaal niet meer. Zonde van het geld en het schiet natuurlijk ook niet op want zo bereik je nooit je doel.

Personal training in Eindhoven

Personal training in Eindhoven met jouw doel voor ogen

Via een vriendin kwam ik terecht bij 2CRE8 personal training in Eindhoven. Al tijdens het kennismakingsgesprek voelde het zo anders. Er werd echt gevraagd naar mijn doelen en wat mijn struikelblokken zijn. Zo kwam ik er tijdens het gesprek achter dat ik hoge doelen stel aan mijzelf. En als ik vervolgens niet snel genoeg resultaat merk dan verlies ik mijn motivatie. Samen met de trainer heb ik nieuwe doelen opgesteld en deze opgedeeld in kleinere doelen. Deze doelen zijn haalbaar en kunnen bovendien binnen afzienbare tijd gerealiseerd worden.

2CRE8

Trainingsschema op maat

Mijn trainer heeft vervolgens een trainingsschema voor me opgesteld dat er helemaal op gericht is om mijn doel te bereiken. Met gewoon sporten kom je er namelijk niet om je doel te bereiken, je moet echt gericht trainen. Voor een marathon train je immers ook anders dan wanneer je juist breder en sterker wilt worden in je bovenlichaam. Waarschijnlijk heb ik in het verleden dus ook de verkeerde training gevolgd om mijn doel te bereiken. Nu ik aan de slag ben gegaan met personal training in Eindhoven merk ik echt het verschil met een reguliere sportschool. Ook tijdens de training ben ik veel meer gemotiveerd, dit komt ook door de aanmoediging van mijn coach. Hierdoor zet ik net even dat stapje extra en dat geeft achteraf ontzettend veel voldoening.