Op vakantie naar Praag

Praag, hoofdstad van de Tsjechische Republiek, verdeeld maar toch verbonden door de iconische Moldau rivier is de plek als je houdt van oude cultuur snuiven, prachtige natuur en gebouwen om uren naar te staren. Bijnaam als de stad van honderd torens wordt erkend voor zijn oude, ingewikkelde oude stadsplein, het hub van zijn historische kern. Een geweldig gezicht is voetgangersbrug samen met een andere brug genaamd Bridge of St. Vitus, visueel onderbouwd met honderden beelden van katholieke heiligen. De grote historische bezienswaardigheden in Praag zijn een must-see plaats voor elke reis in de Tsjechische Republiek.

Bezienswaardigheden

Het kasteel in Praag is een uitstekende aantrekkingskracht die mensen uit de hele wereld trekt. Het is een van de belangrijkste attracties in Praag, omdat het elk jaar veel bezoekers aantrekt. Het prachtige kasteel staat aan de oevers van de rivier de Moldau en was het eerste fort in de Tsjechische landen om te worden gebouwd. Tegenwoordig staat het als een werelderfgoedlijst en het hoogste punt in Praag. Een andere must-bezoeksite in Praag is het Museum voor Moderne Kunst, gelegen in de oude stad. Het museum heeft originele schilderijen en sculpturen uit verschillende Europese regio's. De rivier de Moldau die door Praag stroomt, wordt weerspiegeld in het museum en creëert een unieke ervaring. Anders dan musea, moet men een reis niet missen naar het huis van de cultuur, het Tsjechische State Museum en het oude stadhuis, dat allemaal de schittering en grandeur van Tsjechische kunst laten zien. Tijdens een bezoek aan het museum, kan men ook het kasteel op de heuvel zien. Dit is een geweldig aanzicht en zeker iets dat je niet in je vakantie praag wilt missen.

Eten en drinken

Een van de beste plekken om te zien en om op te eten en drinken tijdens een bezoek aan Praag is het plein rondom het astronomische uurwerk. Dit historische plein is sinds de 1400s een verzamelplaats voor de muzikanten en acteurs van de stad. Vandaag is dit plein de beste voorbeelden van barokke architectuur in Europa. Het hoofdpodium op dit plein wordt meestal bezet door muzikanten, dat regelmatige uitvoeringen van balletten, concerten en theatrale uitvoeringen vertoont. Buiten het kasteel vindt u moderne winkelcentra en bars. Als je een camera hebt, moet je foto's maken van alles wat Praag te bieden heeft. Er zijn genoeg dingen om te doen in Praag. Met prachtige landschappen, een adembenemend uitzicht op de Moldau, prachtige parken, unieke architectuur, talloze musea, galerijen, enz., Wat is er niet te zien en te ervaren? Als u van plan bent om de prachtige stad Praag te bezoeken, is het de hoogste tijd dat u een reispakket samenvoegt dat sightseeing in de glorieuze hoofdstad van de Tsjechische Republiek omvat.