Een mooi museum bezoeken?

Wil je een mooi museum bezoeken, kom dan naar Musee Lalique

Het Lalique museum bezoeken is een mooie ervaring als je geïnteresseerd bent in kunst. In dit museum vindt je namelijk mooie en bijzondere werken van kunstenaar René Lalique. René Lalique leefde van 1860 tot 1945. Hij staat bekend om zijn glaswerken en juwelen die een grote waarde bezitten. Sommige hebben misschien wel een waarden van honderd miljoen euro.
Een gevarieerde collectie vindt je als je dit museum bezoeken doet. Je kan tijdens het bekijken uiteraard allerlei vragen stellen aan de mensen die er rondlopen.

Als je details wilt bekijken van de mooie werken van René Lalique, dan kan je aan de gidsen een loep vragen. De gidsen vertellen tijdens het museum bezoeken over de symbolieken die de objecten herbergen.

 

Museum bezoeken met de kunstschool waar ik les geef

Met mijn klas waar ik les geef wilde wij een museum bezoeken en wij kwamen terecht bij Musee Lalique van René Lalique. Het museum in Doesburg was goed te bereiken. Wij maakte met z’n allen gebruik van het prosecco arrangement van €17,50. Een lezing kregen wij over René Lalique. De studenten waren erg positief en geïnteresseerd in deze geweldige kunstenaar. De informatie werden genoteerd door de studenten want zij kregen een toets over de kunstenaar René Lalique.
Ik hoorde dat iedereen het erg leuk vond en ik heb ook een leuke dag gehad. Ik adviseer andere kunstklassen om ook dit museum te bezoeken!