kapsalon veldhoven

Met een vriendin naar kapsalon in Veldhoven

Samen met een vriendinnetje van mij zijn wij naar de kapsalon Veldhoven geweest om eens wat nieuws uit te proberen. Wij hadden namelijk met elkaar afgesproken dat wij van haarkleur zouden wisselen. Zelf was ik blond en mijn vriendin heeft bruin haar. Toen wij naar de kapper gingen hebben wij gevraagd wat de opties waren en de kapper zei dat ons plan heel leuk was. Zij had nog nooit zoiets origineels mee gemaakt. Zij begon met het haar van mijn vriendin blond te verven en mijn haar bruin. Het was best een spannend plan, want wij weten niet of het ons wel gaat staan, een andere kleur.

kapsalon veldhoven

Erg origineel

Mijn vriendin en ik gingen altijd naar de kapsalon in Veldhoven omdat wij dan zeker wisten dat ons haar goed gedaan werd. Ik ben bij deze kapper terecht gekomen omdat mijn moeder hier ook altijd naar toe gaat. Wij zijn ook meerdere malen samen gegaan. Persoonlijk ga ik altijd met iemand anders want dan kun jij gezellig met elkaar kletsen. Een paar uur later waren onze haren klaar. Wij gingen met gesloten ogen voor de spiegel staan en telde af. Op nul deden wij beide onze ogen open. Wij vonden elkaar haarkleuren bij elkaar echt super mooi.