Hielspoor

Meer informatie over hielspoor

Het is natuurlijk erg vervelend als jij er opeens achter komt dat jij last hebt van hielspoor. Het was daarom ook best even schrikken toen ik dit te horen kreeg. Een aantal maanden geleden kreeg ik namelijk steeds meer last in mijn voet. Het bleek dat er achter in mijn voet een verkalking had plaats gevonden en dat het weefsel daar omheen aan het ontsteken was. Dat gaat natuurlijk erg pijn doen. Het begon eigenlijk moet pijn in mijn voeten als ik opstond in de ochtend uit mijn bed. Later kreeg ik te horen dat het inderdaad een signaal was dat jij er last van hebt. Elke keer nadat jij lang hebt stilgezeten en daarna weer op staat kan het extra pijnlijk zijn. Daarnaast had ik nog meerdere symptomen waaraan ik kon merken dat er iets mis was in de hak van mijn voet.

Hielspoor

De andere verschijnselen

Er zijn natuurlijk meerdere dingen waaraan jij kunt merken dat jij last hebt van hielspoor. Als ik bijvoorbeeld een lange wandeling maakte in het bos achter mijn huis, dan had ik erg last van mijn voeten als ik dan weer thuis kwam. Ook na autorijden werd het er niet beter op. Het was natuurlijk niet fijn om te horen dat ik er last van heb, maar nu kan ik tenminste er iets aan gaan doen. Elke ochtend nog voordat ik uit bed stap doe ik verschillende oefeningen met een bal en met een handdoek. Na enige tijd voelde ik dat de pijn minder werd.

Hielspoor