Lijstenmakerij Eindhoven: voor jouw kunstwerk

Ben jij op zoek naar een goede lijstenmakerij in Eindhoven of omstreken? Dan moet jij echt eens naar de zaak: Lijstenmakerij van Antwerpen gaan. Onlangs ben ik naar deze zaak in Eersel gegaan. Mijn moeder was een kunstenares en schilderde heel veel schilderijen. Voor mij heeft zij ook ooit een heel mooi schilderij gemaakt. Heel eerlijk keek ik daar niet zo heel veel naar om en stond het ergens op zolder. Mijn moeder is onlangs overleden en dat was een hele verdrietige periode voor mij. Nu is dat schilderij wat mijn moeder heeft gemaakt voor mij heel dierbaar.

Lijstenmakerij Eindhoven

Mooi gepresenteerd

Om dit schilderij wilde ik heel graag een omkadering hebben. Bij deze lijstenmakerij nabij Eindhoven hebben zij hiervan een groot assortiment. Het schilderij had geen normaal formaat, maar dit bedrijf kan de omkadering helemaal op maat maken. Het schilderij heeft nu een mooi plekje aan de wand in mijn huis gekregen. Een mooie herinnering aan mijn moeder. Naast een omkadering van een schilderij kan jij natuurlijk ook terecht voor de omkadering van een:

  • Foto
  • Diploma
  • Etsen

Dit bedrijf is ook in het bezit van een mooie kunstcollectie. Het is dan ook zeker aan te raden om deze zaak eens te bezoeken om deze collectie te bekijken.