Snackmobiel.nl

Huur een frietkraam bij Snackmobiel.nl

Het leek mij erg leuk om voor mijn afscheidsfeest een frietkraam via Snackmobiel.nl te huren. Zelf ben ik namelijk dol op patat en al mijn vrienden weten dat. Het zou bijna raar zijn als ik iets anders zou serveren op mijn feest. Via een vriend van mij ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Hij stuurde ooit een linkje van hen door, omdat hij direct aan mij moest denken. sinds dien droom ik ervan om ooit een eigen frietkraam op een feest te hebben. Nu ik voor een half jaar in het buitenland ga wonen voor mijn stage, heb ik eindelijk een goed excuus om een groot feest te geven.

Snackmobiel.nl

Eindelijk kan ik Snackmobiel.nl inhuren

Toen ik aan mij moeder vertelde dat ik Snackmobiel.nl wilde inhuren, moest zij lachen. Ook zij weet dat dit friet mijn lievelingseten is en deze catering perfect bij mij past. Het leukste aan het bedrijf vond ik dat zij hun frieten serveerde in ouderwetse puntzakken met lekkere mayonaise. Daar houd ik echt heel erg veel van. Omdat het mijn afscheidsfeest was, wilde ik alles zelf regelen. Daarom heb ik zelf telefonisch contact met hen opgenomen om een afspraak te maken. Tot mijn geluk hadden zij nog een frietwagen over op de datum van mijn feest.

Snackmobiel.nl

Een geslaagd afscheidsfeest

Het personeel wat in de frietkraam stond was echt ontzettend aardig. Daarnaast werkten zij allebei heel erg hard door om voor iedereen friet te maken. Daarnaast had ik geregeld dat iedereen ook twee snacks mocht uitkiezen. Al mijn vrienden vonden het heel erg leuk dat ik voor deze catering had gekozen. Het fijne aan friet is dat iedereen het lust. Zeker als het door zulke goede koks gebakken wordt. Al het friet is vers gesneden en gebakken. Ik raad deze catering aan iedereen aan die een feestje gaat geven.