Hockeystick junior doet het goed op gras

Ik weet niet zeker waar een professionele hockeyer het liefst op speelt: gras of karton? Ikzelf hou ontzettend van het grasspel. Het is frisser, levendiger. Van lange afstand bezien is het ook prettiger om naar te kijken. Waar de structuur van karton al onduidelijk wordt vanaf een halve meter, blijft bij een grasveld gewoon die groene kleur hangen. Dat is wat je ziet, dat is waar de spelers overheen schuren, zich blesseren, zich wil laten oplappen door de scheidsrechter. Ik heb mijn kind zelf leren hockeyen en daar kwam die nieuwe stick dus bij kijken. Hemelse stick. Ain’t gonna lie. Ik luister naar hiphop terwijl ik dit schrijf en die kerel heeft het én over sport, én over eerlijkheid.

Jawa sport

Het nieuwe spelen

Dat muzieknummer liep nogal uit de hand, experimenteel kabaal. Het gaat mij alleen maar om de sport, en die speel je juist met een stick en een bal. Nou een bal heb ik al, en een hockeystick junior koop ik online. Echt een aanrader voor beginners ook. Grauwe lucht, regen, wind, deze stick is echt enorm. Achteraf bijkletsen met de jongens in de snackbar en ik nam een sateetje. Het gevaar is nog niet geweken in die zin, ik word buitengesloten door de mensen die het dichtste bij je staan, ja dan sta je wel even op je stick te bijten. Ik ga jullie op de hoogte houden hoor. Behalve als ik toch besluit om een andere teamsport te kiezen want dan wil ik daar niemand mee lastigvallen.