vacatures juristen

Hier vind jij de beste vacatures voor juristen

vacatures juristenTijdens mijn laatste jaar ben ik al gaan zoeken naar vacatures voor juristen. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik meteen aan de slag kon gaan zodra ik mijn diploma had behaald. Tijdens mijn studie heb ik al flink wat ervaring opgedaan door het lopen van stages. Ook heb ik tijdens mijn tweede jaar gewerkt als assistent bij een advocaten. Dat staat natuurlijk heel erg goed op mijn curriculum vitae en daarnaast vermeld ik dat altijd nog een keertje bij een sollicitatie. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit op een website met ongelofelijk veel banen voor mijn werkveld. Ook kon ik gemakkelijk de plaats waar ik aan de slag wil invullen en daardoor kreeg ik alleen maar dingen te zien die voldoen aan mijn selectie.

Het is gelukt!

vacatures juristenHet is ongelofelijk handig dat jij hier alleen vacatures voor juristen ziet, want daardoor raak jij niet overweldigd door het hele aanbod. Zelf heb ik hier uiteindelijk twee bedrijven benaderd. Dat ging ongelofelijk makkelijk, want ik kon mijn cv en motivatiebrief gewoon uploaden. Ik kreeg binnen een aantal dagen al een uitnodiging om bij hen op gesprek te komen. Daar was ik ongelofelijk blij mee en inmiddels is zelfs mijn contract bij een van hen al getekend. Ik kan het echt iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Door het grote aantal functies weet ik bijna zeker dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Ik ben ongelofelijk blij dat ik dit ben tegengekomen en kan het ook echt iedereen aanraden!