sleutelhangers met foto

Hier kocht ik de beste sleutelhangers met foto

sleutelhangers met foto

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden rondom sleutelhangers met foto. Mijn kinderen gaan namelijk voor het eerst op schoolreis en moeten mij dan missen. Het is een tweeling, dus gelukkig hebben zij nog wel elkaar. Het enige is dat zij best wel snel last hebben van heimwee en daarom altijd graag terug willen naar huis toe. Dat is op een dag als die natuurlijk niet mogelijk en zelf moet ik ook gewoon werken. Wel heb ik nog heel even overwogen om vrij te vragen en mee te gaan, maar zij moeten dit soort dingen natuurlijk ook gewoon leren. sleutelhangers met foto Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar dingen die hier tegen zouden kunnen helpen. Toen kwam ik op een gegeven moment op een forum waar iemand zij dat het hielp om ze een foto mee te geven van hun ouders.

Een aanrader

Door dat bericht ben ik op het idee gekomen om hen allebei sleutelhangers met een foto van mij en mijn man mee te geven. Al snel kwam ik terecht bij Hoezzi, waar de keuze echt reuze is. Daarom wist ik vrijwel meteen dat ik hier moest kunnen slagen. Er waren heel veel verschillende modellen, dus toen heb ik hen zelf laten kiezen. Dat vonden zij leuk en het ging ook heel erg makkelijk. Mijn bestelling had ik al een aantal dagen later in huis, dus dat was een hele snelle bezorging. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om hier eens een kijkje te nemen!