rouwverwerking

Het juiste adres voor rouwverwerking

Wat ben ik toch goed geholpen met de rouwverwerking in Purmerend. Een maand geleden kreeg ik het bericht dat een goede vriend van mij plotseling was overleden. Al van kinds af aan waren wij onafscheidelijk en daarom was zijn overlijden dubbel zo erg. De weken die daarna volgende heb ik in een roes meegemaakt. Op een gegeven moment kwam ik mijzelf herhaaldelijk tegen en werd het zo erg dat ik niet meer kon werken. Het liefste sloot ik mijzelf op in een kamer en wilde hier niet meer uit komen. Dat ik hier iets aan moest doen dat was wel duidelijk, maar wat? rouwverwerking

Geweldige hulp

Inmiddels waren er alweer twee maanden voorbij, dat ik afscheid van mijn beste vriend had moeten nemen. Mijn werk kon ik momenteel niet uitvoeren en was vanaf die tijd dan ook thuis gebleven. Maar ook wilde ik geen contact meer met niemand hebben. Een broer van mij had dit in de gaten en heeft voor mij aan de bel getrokken. Hij had voor mij een afspraak gemaakt met  Hilde van Veggel Coaching. Zij is een expert op het gebied van rouwverwerking en heeft mij door deze zware periode heen geholpen. Door deze therapie ben ik weer opgekrabbeld en heb de dagelijkse dingen van jet leven weer op kunnen pakken.